Disneyland Paris

    Cunoscutele figurine din desenele animate create de Disney va invita sa petreceti o minivacanta intr-un tinut al basmului, cu peste 20 de atractii concepute atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

Hotel Santa Fe 2*

 Pret de la: 640 €/familie 2 adulti+1 copil 7-12 ani- 2 nopti cazare cu mic dejun/3 zile intrari in ambele parcuri. Copiii sub 7 ani stau gratuit.

Hotelul este situat chiar in parc, la aproximativ 20 minute de mers pe jos de cele 2 parcuri tematice si la 10 minute de mers cu shuttle bus-ul oferit gratuit de hotel.

Disney's Newport Bay Club 3*

 Pret de la: 840 €/familie 2 adulti+1 copil 7-12 ani- 2 nopti cazare cu mic dejun/3 zile intrari in ambele parcuri. Copiii sub 7 ani stau gratuit.

Hotelul este situat chiar in parc, la aproximativ 15 minute de mers pe jos de cele 2 parcuri tematice si la 5 minute de mers cu shuttle bus-ul oferit gratuit de hotel.

Hotel Disneyland 4*

 Pret de la: 1360 € /familie 2 adulti+1 copil 7-12 ani- 2 nopti cazare cu mic dejun/3 zile intrari in ambele parcuri. Copiii sub 7 ani stau gratuit.

Hotel Disneyland este situat chiar in Disneyland Park, in imediata apropiere acelor 2 parcuri tematice.

Walt Disney Orlando-Florida

    Orlando este locatia celui mai mare parc de distractii din lume: Walt Disney World. Atractii: Magic Kingdom Park, EPCOT,( destinat iubitorilor stiintelor exacte),Disney-MGM Studio( calatorii in lumea magica a filmului), Disney's Animal Kingdom Park.


Disney's Animal Kingdom - deluxe hotelCazarea in parcul Disney's Animal Kingdom va va oferi experienta unui Lodge in stil african ,cu incaperi spatioase. In parcul inconjurator de 43 acri, traiesc peste 30 de specii ale faunei salbatice care alearga libere in mijlocul a 3 savane tropicale.
Veti avea oportunitatea unica de a observa animalele exotice in habitatul lor natural. Acest lucru se poate face din zonele de vizionare special amenajate in resort si de la balcoanele speciale din camerele de oaspeti.


 Pret de la: 426 € /familie 2 adulti+1 copil 7-12 ani- 2 nopti cazare cu mic dejun

Disney's Grand Floridian Resort & Spa deluxe hotelGrand Disney's Floridian Resort & Spa este un hotel in stil victorian, fiind cel mai reprezenatativ din Walt Disney World Resort si considerat ca fiind cel mai luxos. El ofera mese de clasa, divertisment si locuri de cazare de lux, in cele 6 cladiri cu acoperis triunghiular, colorate cu un rosu frapant. Acest hotel magnific se intinde de-a lungul malurilor cu nisip alb ale lagunei Seven Seas.


 Pret de la: 702 €/familie 2 adulti+1 copil 7-12 ani- 2 nopti cazare cu mic dejun

europa park germania

   Europa Park, cel mai mare parc de distractie din Germania, este situat in orasul Rust la aproape 40 km distanta de Freiburg si la 160 km distanta de Stuttgart.
Europa Park cuprinde 26 de atractii, spectacole printre care si un cinematograf 4D - "Magic Cinema".
   Tematica parcului Europa este reprezentarea la scara miniaturala a unor importante atractii sau obiective turistice din diverse tari europene: Germania, Italia, Franta, Elvetia, Grecia, Rusia, Olanda , Scandinavia, Spania, Austria, Anglia.

Parcul este deschis in perioadele:

- perioada de vara: 27.03.2010 - 07.11.2010
- perioada de iarna: 27.11.2010 - 09.01.2011, inchis pe 24/25 decembrie 2010;

Pentru cei ce doresc sa isi petreaca o mini vacanta in Europa Park exista 3 hoteluri de 4* ce dispun de camere special concepute pentru familii cu copii.
Hotelul propus de noi se numeste Colosseo si este cel mai spectaculos din Europa Park.

Hotel Colosseo 4*
Bine ati sosit in Bella Italia!

Hotel Colosseo este cel mai mare hotel din Europa Park situat chiar in interiorul parcului. Decorat in stilul arhitecturii romane, hotelul pastreaza farmecul de altadata al imperiului roman si totodata pune la dispozitia clientilor sai dotari de ultima tehnologie.
Cele 350 de camere decorate in stil roman sunt special concepute pentru familii cu copii.


 Pret de la: 131 €/adult

inapoi