Termeni si conditii

Acesta este site-ul oficial TRAVEL CONCEPT INTERNATIONAL
Drepturile de autor asupra intregului continut apartin in totalitate TRAVEL CONCEPT INTERNATIONAL. Cei care acceseaza acest site web au urmatoarele drepturi: explorarea continutului; reproducerea, sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei si cu acordul TRAVEL CONCEPT INTERNATIONAL; copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora; inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare si se va realiza prin deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului TRAVEL CONCEPT INTERNATIONAL si se va face numai cu acordul TRAVEL CONCEPT INTERNATIONAL ); persoana care isi bazeaza deciziile sau actiunile sale pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.
Reguli de confidentialitate
TRAVEL CONCEPT INTERNATIONAL nu isi asuma raspunderea pentru continutul site-urilor la care aceast site face trimitere. Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul TRAVEL CONCEPT INTERATIONAL numai in scopuri informative. TRAVEL CONCEPT INTERATIONAL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.
Orice incercare de orice natura de modificare a imaginiilor si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal - TRAVEL CONCEPT INTERATIONAL, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al TRAVEL CONCEPT INTERATIONAL, da dreptul unilateral si neechivoc ca TRAVEL CONCEPT INTERATIONAL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.
TRAVEL CONCEPT INTERATIONAL va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat, nu colectioneaza nume si adrese ale utilizatorilor acestui site web, nu va vinde, nu va inchiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.
TRAVEL CONCEPT INTERATIONAL solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in vederea contactarii lor. TRAVEL CONCEPT INTERATIONAL poate face publice date impersonale despre site-ul sau web, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite etc. Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul TRAVEL CONCEPT INTERATIONAL cu cel putin 15 zile inainte de implementarea lor.
inapoi